MadMedMening søger køkkenchef

MadMedMening er en lille cateringvirksomhed, som leverer alt fra daglige frokostordninger, receptioner, events, lækre madpakkeposer mm. til arrangementer af enhver slags – både til erhverv og private.Vi har det økologiske sølvmærke og har leveret god økologisk mad tilberedt fra bunden siden 2009. Udover den daglige varme produktion og gode salater, laver vi selv vores pålæg fra bunden, bager selv alle vores brød og kager, laver desserter mv.

Vi yder en høj service og fleksibilitet for vores kunder og der er fart på, så hver-dagen kræver at man er omstillingsparat, serviceminded og klar på udfordringer.

Vi er et team på pt. 6 faste medarbejdere – en broget flok i alle aldersgrupper og fra flere verdenshjørner – med kærlighed til vores håndværk og respekt for hinanden.

Vi forventer som en selvfølgelighed, at du er ambitiøs, dygtig og flittig, besidder en høj faglig stolthed og har et indgående kendskab til alle fagets facetter.
Vi søger derfor mere specifikt en kollega med stort overblik, et roligt gemyt og et empatisk menneskesyn. Du har sans for godt samarbejde og kommunikation, har lyst til at teamudvikle og trives godt med ansvar. Du vil blive den daglige leder af køkkenet og deltage i den daglige produktion.
Vi tilbyder til gengæld en arbejdsplads med lutter gode mennesker, en spændende og alsidig hverdag og masser af indflydelse.
Jobbet er en nyoprettet stilling i MadMedMening, så du vil selv være med til at udforme rollen i samarbejde med indehaver og medarbejdere.

Køkkenet er åbent kl. 7.00-15.00 alle hverdage, men der vil forekomme weekendarbejde.

Vi ligger i Greve, hvor vi for et år siden har fået bygget et helt nyt køkken.
Der er gode offentlige transportmuligheder og kun ca. 10 min. gang fra Greve Station.

Lyder jobbet som noget for dig, eller én du kender, så send din ansøgning og CV til christina@madmedmening.dk

Tiltrædelse snarest.

Kontakt Christina eller Simon på 3210 6162 efter kl. 10.30.