Julen nærmer sig og vi glæder os til at tilberede den dejligste mad til jer og sprede julestemning i alle afkroge
JULEFROKOSTER
DEN KLASSISKE KOLDE med lune indslag
Karrysild med æble, grøn peberfrugt, æg og asier
Lune hjemmelavede stegte sild med rødløg og kapers
Røget laks med flødepeberrod, æble og dild
Rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citronbåde
Sylte med dijonsennep og syltede rødbeder
Stegt rullepølse med persille, sky, rødløg og karse
Lun leverpostej med sprød bacon, ristede svampe og en sur agurk
Tarteletter med høns i ærter og asparges
Sprød kålsalat med appelsin, dadler, ristede valnødder og persille
Grøn salat med æble, druer, bladselleri, rosiner og fløde-citrondressing
Hjemmebagt rugbrød og lyst brød med smør
Risalamande med ristede mandelsplitter og lun kirsebærsauce
Pris pr. couv.: Kr. 315,-
DEN KLASSISKE KOLDE med et moderne twist
Kryddersild med æble-tranebærsalat og karse
Cremede sild med røget kaviar, æg, rødløg og dild
Rødbedegravet laks med peberrodscreme, agurk, radiser, kørvel og sprødt rugbrød
Rejesalat med asparges, ærter og dild
Sprængt svinebryst med rødvinskogte svesker, grov sennepscreme og sprøde svær
Langtidbraiserede andelår med julekrydderier og sauté af svampe, tranebær og timian
Ovnbagte kartoffelklodser med brun farin, laurbær og sort peber
Salat af bagt selleri og jordskokker med rucola, pærer, og grov persille-valnøddepesto
Bitre og grønne salater med røget andebryst, fennikel, frisk appelsin, honning og ristede hasselnødder
3 gode oste med kompot og knækbrød
Hjemmebagt rugbrød og lyst brød med smør
Bagt cheesecake på kiksebund med citronskal, vanille og kirsebærcoulis
Pris pr. couv.: Kr. 325,-
3 RETTERS JULEMIDDAG
Forret
Enebærgravet laks som carpaccio med sennepscreme, frisee-rucola-krydderurtesalat,
frisk æble, tørrede tranebær og sprøde rugbrødssejl
Langtidshævet brød med flagesalt og smør
Hovedret
Skindstegt berberieandebryst med allehånde, appelsin og ribsgele
Rullesteg af gris med abrikos, rosmarin og sauce af egen sky
Toffeebrunede kartofler med fløde
Rødbedesalat med pærer, peberrodscreme og karse
Appelsincarpaccio med dadler, granatæble, rødløg, feta og frisk mynte
Salat af frisk æble, bladselleri og grønkål med krads dijondressing, ristede hasselnødder, purløg og druer
Simple grønne salater med mormordressing med et twist af ingefær og appelsin
Rødløgschutney med rødbede, rosiner, æbleeddike og brun farin
Langtidshævet brød med flagesalt og smør
Dessert
Gløggkogte pærer med vanilleis rørt med marcipan, blød nougat og mørk chokolade
eller
Kanel panna cotta med calvadossyltede æbler og brændt nøddeknas
eller
Risalamande med ristede mandelsplitter og lun kirsebærsauce
Pris pr. couv.: Kr. 295,-