FROKOSTORDNING

Økologisk frokost bestående af:

En varm ret af gode råvarer
Mættende vegetarisk tilbehør
En fyldig/fiberrig grov salat
Grøn fyldig salat med dressing
2 slags pålæg med tilbehør
Friskbagt langtidshævet lyst- og rugbrød

61,-

pr. kuvert

ekskl. moms og levering

                     

FROKOSTORDNING

Økologisk frokost bestående af:

En varm ret af gode råvarer
Mættende vegetarisk tilbehør
En fyldig/fiberrig grov salat
Grøn fyldig salat med dressing
2 slags pålæg med tilbehør
Friskbagt langtidshævet lyst- og rugbrød

61,-

pr. kuvert

ekskl. moms og levering

Vi tilbyder økologisk frokostordning tilberedt fra bunden og af sæsonens råvarer. Frisklavet, pænt anrettet og leveret lige til døren.
Hver dag er ny med lune retter, lækkert tilbehør, fyldige salater, hjemmelavet pålæg og selvfølgelig helt friskbagt brød – alt er økologisk.
Vi vægter højt, at sikre jer størst mulig variation i de daglige frokostleveringer, og tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken
såvel som resten af verden. Vi ønsker at anvende så mange lokale/danske produkter som muligt, hvorfor vores mad er meget
sæsonbetonet – det resulterer i en del rodfrugter og kål hele vinterhalvåret. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, der deler vores
filosofi, og derved sikre os flest danske råvarer året rundt.

Vi laver vores menuer fra dag til dag, da vi tror på både større kreativitet og mindre madspild på den måde.

Vi har opdelt ugen som vist nedenfor. Vi har en fast pålægsdag om torsdagen, hvor der ikke er nogen varm ret med, men i stedet
5 slags pålæg – heraf 1 fiske- og 1 vegetarpålæg.

Mandag: Køddag   Tirsdag: Vegetardag   Onsdag: Fiskedag   Torsdag: Pålægsdag   Fredag: Køddag



  • MANDAG / KØDDAG

    Grillede hakkebøffer med løg, rød peber og persille

    Kartoffelbåde med hvidløg, oregano og paprika, og tzatziki

    Letdampet blomkål i grove buketter med urtecreme
    fraiche og drys af majs, radiser, æble, forårsløg og purløg

    Sprøde salater toppet med tomat, agurk,
    grøn peber, feta, oliven og olie-eddike-vinaigrette

    Æg og tomat med mayonnaise, karse og friterede løg

    Friskbagt rugbrød og flütes med drys af rosmarin og salt



  • TIRSDAG / VEGETARDAG

    Vegetarburger med selleribøf, 3 slags smørelse; olivenmayo, grøn hummus og røget paprikamayo, hele salatblade,
    agurk, tomat, syltede rødløg, chutney, fintsnittet rødkål og peberfrugt

    Gulerodsfritter med sesam og karry med feta-dip

    Auberginepuré med granatæblekerner, olivenolie og drys af persille og mynte

    Grønkålssalat med hvidkål og fennikel, appelsin, grønne oliven, persille, ristede mandler og krydret vinaigrette

    Roserejer med krydderurte-citronmayo, citronbåde og salatblade
    Røget rullepølse med æble-kapers-peberrodssalat



  • ONSDAG / FISKEDAG

    Bagt krydderpaneret hvid fisk med koriandercremefraiche og frisk tomatsalsa

    Mexikanske ris med majs, peberfrugt, forårsløg, tomat, rød chili, bladselleri, cheddar mv.

    Varm bønnesalat med masser af grøntsager, dijon-chili-ahorndressing og persilledrys

    Grøn salat med mango, druer, agurk, rucola, rødløg og sød ingefærdressing

    Krydret ribbensteg med chilimayo og sprød grøntsagssalsa
    Mexicansk “hummus” med chili og koriander

    Friskbagt rugbrød og hvedetortilla



  • TORSDAG / PÅLÆGSDAG

    Leverpostej med rødebede, syltede agurker og frisk agurk
    Skinkesalat a la fuglekvidder med porrer og tomat
    Roastbeef med sennepsmayo, rodfrugtschips og frisk tomatsalsa med basilikum
    Varmrøget sildefilet
    Kartoffelmadder med mild hvidløgsmayo, syltede rødløg, ristede løg og karse

    Råkostsalat med gulerod, hvidkål, grønkål, rosiner, æble og citron

    Grøn salat med lynstegt blomkål, bladselleri, cherrytomat, peberfrugt, ærter, ristede kerner og citrondressing

    Friskbagt rugbrød og formbrød med gulerødder og solsikkekerner



  • FREDAG / KØDDAG

    Tomatsuppe med toppings

    Krydderurteolie, sprøde croutoner, ristet bacon, creme fraiche og revet ost

    Bagt græskar og squash med pinjekerner, granatæble, sennepsvinaigrette og persille

    Caesarsalat med parmesan, oliven, avocado, croutoner, tomat og caeserdressing

    Oksebryst med rørt peberrodscreme, grov pickles og frisk tomat
    Grøntsagspostej med gulerod og grøn sauce og agurk

    Friskbagt rugbrød og langtidshævet brød med flagesalt

HUSK!

Vi tager højde for alle særlige behov,
såsom trosretning, allergier mv.
Justering af antal kuverter kan ske op
til dagen før.
Vi leverer mælk, frugt, smør, kage, ost
sandwich, smørrebrød, platter mv.

Levering foregår med kurer og
prisen afhænger af destinationen.



  • MANDAG / KØDDAG

    Grillede hakkebøffer med løg, rød peber og persille

    Kartoffelbåde med hvidløg, oregano og paprika, og tzatziki

    Letdampet blomkål i grove buketter med urtecreme
    fraiche og drys af majs, radiser, æble, forårsløg og purløg

    Sprøde salater toppet med tomat, agurk,
    grøn peber, feta, oliven og olie-eddike-vinaigrette

    Æg og tomat med mayonnaise, karse og friterede løg

    Friskbagt rugbrød og flütes med drys af rosmarin og salt



  • TIRSDAG / VEGETARDAG

    Vegetarburger med selleribøf, 3 slags smørelse; olivenmayo, grøn hummus og røget paprikamayo, hele salatblade,
    agurk, tomat, syltede rødløg, chutney, fintsnittet rødkål og peberfrugt

    Gulerodsfritter med sesam og karry med feta-dip

    Auberginepuré med granatæblekerner, olivenolie og drys af persille og mynte

    Grønkålssalat med hvidkål og fennikel, appelsin, grønne oliven, persille, ristede mandler og krydret vinaigrette

    Roserejer med krydderurte-citronmayo, citronbåde og salatblade
    Røget rullepølse med æble-kapers-peberrodssalat



  • ONSDAG / FISKEDAG

    Bagt krydderpaneret hvid fisk med koriandercremefraiche og frisk tomatsalsa

    Mexikanske ris med majs, peberfrugt, forårsløg, tomat, rød chili, bladselleri, cheddar mv.

    Varm bønnesalat med masser af grøntsager, dijon-chili-ahorndressing og persilledrys

    Grøn salat med mango, druer, agurk, rucola, rødløg og sød ingefærdressing

    Krydret ribbensteg med chilimayo og sprød grøntsagssalsa
    Mexicansk “hummus” med chili og koriander

    Friskbagt rugbrød og hvedetortilla



  • TORSDAG / PÅLÆGSDAG

    Leverpostej med rødebede, syltede agurker og frisk agurk
    Skinkesalat a la fuglekvidder med porrer og tomat
    Roastbeef med sennepsmayo, rodfrugtschips og frisk tomatsalsa med basilikum
    Varmrøget sildefilet
    Kartoffelmadder med mild hvidløgsmayo, syltede rødløg, ristede løg og karse

    Råkostsalat med gulerod, hvidkål, grønkål, rosiner, æble og citron

    Grøn salat med lynstegt blomkål, bladselleri, cherrytomat, peberfrugt, ærter, ristede kerner og citrondressing

    Friskbagt rugbrød og formbrød med gulerødder og solsikkekerner



  • FREDAG / KØDDAG

    Tomatsuppe med toppings

    Krydderurteolie, sprøde croutoner, ristet bacon, creme fraiche og revet ost

    Bagt græskar og squash med pinjekerner, granatæble, sennepsvinaigrette og persille

    Caesarsalat med parmesan, oliven, avocado, croutoner, tomat og caeserdressing

    Oksebryst med rørt peberrodscreme, grov pickles og frisk tomat
    Grøntsagspostej med gulerod og grøn sauce og agurk

    Friskbagt rugbrød og langtidshævet brød med flagesalt

  • Tak for dejlig mad!

    Tak for mange års fantastisk mad, der hver dag inspirerer,
    dufter og spreder glæde i vores kontorlokaler.
    Vi glæder os til mange år endnu…

    Anders Andersen, Anders Firma

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

MADMEDMENING | HÅNDVÆRKERBYEN 49 | 2670 GREVE | 3210 6162 | CVR 38709607 | CHRISTINA@MADMEDMENING.DK