Frokostordning

Vi tilbyder økologisk frokostordning, der er tilberedt fra bunden og af sæsonens råvarer. Altid frisklavet, pænt anrettet og leveret til døren.

Vi sikrer størst mulig variation i de daglige leveringer, og tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken, såvel resten af verden. Vi ønsker at anvende så mange danske produkter som muligt, hvorfor vores mad er meget sæsonbetonet.

Vi laver vores menuer fra dag til dag, da vi tror på større kreativitet og mindre madspild på den måde.

En frokost består af:

En varm ret med mættende tilbehør
En fyldig grov salat
Grøn fyldig salat med dressing
2 slags pålæg med tilbehør
Friskbagt lyst brød og rugbrød

Ugens opbygning:

Mandag: Køddag
Tirsdag: Vegetardag
Onsdag: Fiskedag
Torsdag: Pålægsdag
Fredag: Køddag

Der kan være dage, hvor opbygningen er helt anderledes. Vi forbeholder os retten til at overraske og lover ikke at skuffe jer.

Levering foregår med kurer og prisen afhænger af destinationen.

Download vores brochure

Ikke så sulten?

Det er selvfølgelig muligt at nedjustere mængden af mad og vi tilbyder derfor nu også Varm pakke og Kold pakke

Varm pakke

Varm ret med mættende tilbehør
En fyldig grov salat
Lækker grøn salat
Friskbagt lyst brød

Kold pakke

3 slags pålæg med tilbehør
En fyldig grov salat
Lækker grøn salat
Friskbagt lyst brød og vores gode rugbrød

PRØV OS I EN UGE!

Er du ikke helt sikker på, at vores frokostordning kan leve op til jeres krav?
Så kom med på en uges prøveperiode og tag stilling efterfølgende.
I er naturligvis velkomne til at ringe til os på telefon 32106162hvis I har spørgsmål.​​

brød i rugbrødsform
hjemmelavede canelloni
frisklavede pirogger
Økologisk blomkålspizza
frokostordning æg og tomat


Ugemenuen herunder er et eksempel på frokostens sammensætning

Mandag Køddag

Varm ret
Græsk farsbrød med feta, oregano og soltørret tomat

Tilbehør
Kartofler i både bagt med langtidsbagte tomater og halve hele hvidløg

Grov salat
Rødbedetzatziki med kogte rødbeder, hvidløg og skyr

Grøn salat
Græsk salat med agurk, rødløg, tomat, oliven, olivenolie og balsamicoglace på bund af rucola

Pålæg
Stegt torskerogn med peberfrugt og rørt grov remoulade
Æg og tomat med mayonnaise og karse

Friskbagt rugbrød og foccacia med friske urter

Tirsdag Vegetardag

Varm ret
Vegetarburger med selleribøf, 3 slags smørelse; olivenmayo, grøn hummus og røget paprikamayo, hele salatblade,
agurk, tomat, syltede rødløg, chutney, fintsnittet rødkål og peberfrugt

Tilbehør
Gulerodsfritter med sesam og karry med feta-dip

Grov salat
Auberginepuré med granatæblekerner, olivenolie og drys af persille og mynte

Grøn salat
Grønkålssalat med hvidkål og fennikel, appelsin, grønne oliven, persille, ristede mandler og krydret vinaigrette

Pålæg
Roserejer med krydderurte-citronmayo, citronbåde og salatblade
Røget rullepølse med æble-kapers-peberrodssalat

Friskbagt rugbrød og sandwichboller med malt

Onsdag Fiskedag

Varm ret
Bagt krydderpaneret hvid fisk med koriandercremefraiche og frisk tomatsalsa

Tilbehør
Mexikanske ris med majs, peberfrugt, forårsløg, tomat, rød chili, bladselleri, cheddar mv.

Grov salat
Varm bønnesalat med masser af grøntsager, dijon-chili-ahorndressing og persilledrys

Grøn salat
Grøn salat med mango, druer, agurk, rucola, rødløg og sød ingefærdressing

Pålæg
Krydret ribbensteg med chilimayo og sprød grøntsagssalsa
Mexicansk “hummus” med chili og koriander

Friskbagt rugbrød og hvedetortilla

Torsdag Pålægsdag

Pålæg
Leverpostej med rødebede, syltede agurker og frisk agurk
Skinkesalat a la fuglekvidder med porrer og tomat
Roastbeef med sennepsmayo, rodfrugtschips og frisk tomatsalsa med basilikum
Varmrøget sildefilet
Kartoffelmadder med mild hvidløgsmayo, syltede rødløg, ristede løg og karse

Grov salat
Råkostsalat med gulerod, hvidkål, grønkål, rosiner, æble og citron

Grøn salat
Grøn salat med lynstegt blomkål, bladselleri, cherrytomat, peberfrugt, ærter, ristede kerner og citrondressing

Friskbagt rugbrød og formbrød med gulerødder og solsikkekerner

Fredag Køddag

Varm ret
Tomatsuppe med toppings

Tilbehør
Krydderurteolie, sprøde croutoner, ristet bacon, creme fraiche og revet ost

Grov salat
Bagt græskar og squash med pinjekerner, granatæble, sennepsvinaigrette og persille

Grøn salat
Caesarsalat med parmesan, oliven, avocado, croutoner, tomat og caeserdressing

Pålæg
Oksebryst med rørt peberrodscreme, grov pickles og frisk tomat
Grøntsagspostej med gulerod og grøn sauce og agurk

Friskbagt rugbrød og langtidshævet brød med flagesalt

Bestil prøveuge – eller vi kan også bare tage en snak?