
Vi tilbyder økologisk frokostordning, der er tilberedt fra bunden og af sæsonens råvarer. Altid frisklavet, pænt anrettet og leveret til døren.
Vi sikrer størst mulig variation i de daglige leveringer, og tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken, såvel resten af verden. Vi ønsker at anvende så mange danske produkter som muligt, hvorfor vores mad er meget sæsonbetonet.
Vi laver vores menuer fra dag til dag, da vi tror på større kreativitet og mindre madspild på den måde.
En frokost består af:
En varm ret med mættende tilbehør
En fyldig grov salat
Grøn fyldig salat med dressing
2 slags pålæg med tilbehør
Friskbagt lyst brød og rugbrød
Ugens opbygning:
Mandag: Køddag
Tirsdag: Vegetardag
Onsdag: Fiskedag
Torsdag: Pålægsdag
Fredag: Køddag
Der kan være dage, hvor opbygningen er helt anderledes. Vi forbeholder os retten til at overraske og lover ikke at skuffe jer.
Levering foregår med kurer og prisen afhænger af destinationen.

Ikke så sulten?
Det er selvfølgelig muligt at nedjustere mængden af mad og vi tilbyder derfor nu også Varm pakke og Kold pakke
Varm pakke
Varm ret med mættende tilbehør
En fyldig grov salat
Lækker grøn salat
Friskbagt lyst brød
Kold pakke
3 slags pålæg med tilbehør
En fyldig grov salat
Lækker grøn salat
Friskbagt lyst brød og vores gode rugbrød

PRØV OS I EN UGE!
Er du ikke helt sikker på, at vores frokostordning kan leve op til jeres krav?
Så kom med på en uges prøveperiode og tag stilling efterfølgende.
I er naturligvis velkomne til at ringe til os på telefon 32106162, hvis I har spørgsmål.
Ugemenuen herunder er et eksempel på frokostens sammensætning
Mandag Køddag
Varm ret
Græsk farsbrød med feta, oregano og soltørret tomat
Tilbehør
Kartofler i både bagt med langtidsbagte tomater og halve hele hvidløg
Grov salat
Rødbedetzatziki med kogte rødbeder, hvidløg og skyr
Grøn salat
Græsk salat med agurk, rødløg, tomat, oliven, olivenolie og balsamicoglace på bund af rucola
Pålæg
Stegt torskerogn med peberfrugt og rørt grov remoulade
Æg og tomat med mayonnaise og karse
Friskbagt rugbrød og foccacia med friske urter
Tirsdag Vegetardag
Varm ret
Vegetarburger med selleribøf, 3 slags smørelse; olivenmayo, grøn hummus og røget paprikamayo, hele salatblade,
agurk, tomat, syltede rødløg, chutney, fintsnittet rødkål og peberfrugt
Tilbehør
Gulerodsfritter med sesam og karry med feta-dip
Grov salat
Auberginepuré med granatæblekerner, olivenolie og drys af persille og mynte
Grøn salat
Grønkålssalat med hvidkål og fennikel, appelsin, grønne oliven, persille, ristede mandler og krydret vinaigrette
Pålæg
Roserejer med krydderurte-citronmayo, citronbåde og salatblade
Røget rullepølse med æble-kapers-peberrodssalat
Friskbagt rugbrød og sandwichboller med malt
Onsdag Fiskedag
Varm ret
Bagt krydderpaneret hvid fisk med koriandercremefraiche og frisk tomatsalsa
Tilbehør
Mexikanske ris med majs, peberfrugt, forårsløg, tomat, rød chili, bladselleri, cheddar mv.
Grov salat
Varm bønnesalat med masser af grøntsager, dijon-chili-ahorndressing og persilledrys
Grøn salat
Grøn salat med mango, druer, agurk, rucola, rødløg og sød ingefærdressing
Pålæg
Krydret ribbensteg med chilimayo og sprød grøntsagssalsa
Mexicansk “hummus” med chili og koriander
Friskbagt rugbrød og hvedetortilla
Torsdag Pålægsdag
Pålæg
Leverpostej med rødebede, syltede agurker og frisk agurk
Skinkesalat a la fuglekvidder med porrer og tomat
Roastbeef med sennepsmayo, rodfrugtschips og frisk tomatsalsa med basilikum
Varmrøget sildefilet
Kartoffelmadder med mild hvidløgsmayo, syltede rødløg, ristede løg og karse
Grov salat
Råkostsalat med gulerod, hvidkål, grønkål, rosiner, æble og citron
Grøn salat
Grøn salat med lynstegt blomkål, bladselleri, cherrytomat, peberfrugt, ærter, ristede kerner og citrondressing
Friskbagt rugbrød og formbrød med gulerødder og solsikkekerner
Fredag Køddag
Varm ret
Tomatsuppe med toppings
Tilbehør
Krydderurteolie, sprøde croutoner, ristet bacon, creme fraiche og revet ost
Grov salat
Bagt græskar og squash med pinjekerner, granatæble, sennepsvinaigrette og persille
Grøn salat
Caesarsalat med parmesan, oliven, avocado, croutoner, tomat og caeserdressing
Pålæg
Oksebryst med rørt peberrodscreme, grov pickles og frisk tomat
Grøntsagspostej med gulerod og grøn sauce og agurk
Friskbagt rugbrød og langtidshævet brød med flagesalt