CATERING
Vores menuer er et lille udvalg af det, vi kan tilbyde. Vi skræddersyer menuen til dit arrangement, hvis du har særlige ønsker eller idéer.
Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail med en forespørgsel, så gør vi vores bedste for, at finde det helt rigtige til dig.
WONDERFUL WEEKEND
Små forretter
– Kold cremet peberfrugtsuppe med sprøde crostini
– Små løgtærter med toppet med serranoskinke
– Marinerede champignoner med sherry, hvidløg og persille
Hovedret
– Fyldt svinekam med abrikos og rosmarin, snøret og vendt i rub
af røget paprika, brun farin og hvidløg
– Kartoffeltortilla med løg, chorizo og semitørrede tomater
– Appelsinsalat med fennikel, grøn peber, rødløg, oliven og persille
– Grønne og bitre salater med grillet squash, letsyltet pære,
dadler, saltristede mandler og grøn chili-citron-persilledressing
– Persilleaïoli til dyp
– Langtidshævet brød med flagesalt
Dessert
Appelsin panna cotta med kardemomme, appelsingéle og
lille appelsin-mandelkage
250 kr./person
ekskl. moms og levering
Denne menu gælder for hele februar og marts måned.
Menuen skal bestilles til mindst 4 couv. Begrænset antal. Først til mølle!
Maden pakkes i engangsemballage og er kold ved afhentning.
Der medfølger en simpel vejledning til opvarmning af kød mv. samt tips til anretning.
Afhentes i køkkenet alle fredage mellem kl. 13.00 og 16.00.
Bestillingen skal være indgivet og betalt senest ved frokosttid onsdagen forinden.
Mobilepay 16702
SANDWICH
PÅLÆG – vælg ellem:
– Kalkun med karrymayo og peberfrugt
– Tunsalat med kapers og rødløg
– Roastbeef med tartaresauce og ristede løg
– Svinekam med sennepsmayo,
rødkål og sprøde svær
– Æggesalat med karse og peberfrugt
– Mozarella, tomat og pesto
Alle med tomat, agurk, rødløg og
cornichoner, frisk salat og grønt
kr./person
KONFIRMATION
april/maj 2021
Pris inkl. moms:
Kr. 350,- pr. couv. + levering
Forret
Rørt tatar af rå og røget laks med ramsløgsaïoli, æble, rosa peber og friske skud
Blomkålsblinis med ærtecreme, citronmarinerede rejer og dild
Langtidshævede maltboller og smør
Hovedretsbuffet
Farserede kyllingelår med citronskal, porrer og estragon på bund af nye gulerødder, sugar snaps og forårsløg
Grillet oksebavette* med hele hvidløgsfed og rosmarin
Knuste kartofler med parmesan, frisk timian og flagesalt
Dampede grønne asparges med krydderurtecreme, forårsløg og ristet bacon
Salat af bagt middelhavsgrønt med syrlig citron-oregano-basilikumdressing
Grønne og bitre salater med tomater, cherrytomater, frisk mozzarella, rødløg, balsamicoglace, ramsløgspesto og ristede græskarkerner
2 kolde; Syrlig sauce tartare med cornichoner, kapers og peberrod og kompot af vanillebagte rabarber
Langtidshævet brød med flagesalt og smør til
Dessert
Rabarbercheesecake støbt i glas med grov kikse-mandelbund, rabarbergele, marengs og krystalliseret hvid chokolade
Til kaffen
Havrebrud med blød nougat og friske blåbær
*Bavetten er en tynd muskel fra slaget, som sidder lige under tyndstegen på oksen. Kødet er mørkt, magert og løst i strukturen og vi steger det kortvarigt ved hård varme. Det skæres i tynde strimler umiddelbart inden servering.
Maden er anrettet til buffet og klar til servering. Dog skal kød og brød skæres hos jer umiddelbart inden spisning.
Det varme pakkes i termokasser og afhentning (eller levering) bør af kvalitetsmæssige årsager ske så tæt på servering som muligt.
KONFIRMATION
efterår 2021
Pris inkl. moms:
Kr. 350,- pr. couv. + levering
Forret
Kartoffel-spinatblinis med varmrøget lakserillette rørt med krydderurter, rødløg og æbler og drys af sprød bacon, tørrede tranebær og purløg
Gravet okseinderlår med sennepscreme, bitre salater, æble, kapers, karse og sprødt brød
Hovedret
Rullesteg af svinebryst med persille, tørrede abrikoser og løg i røget paprika-farinrub
Urte-timianbraiseret kalvespidsbryst med god sauce
Klassiske flødekartofler med et twist af pastinak, porre og parmesan
Langtidsbagte jordskokker med grøn aïoli og persille-mandelgremolata
Balsamicoglaserede rødbeder med rucola, feta, mandler og kørvel
Grøn salat med haricot verts, friske blommer, ristede hasselnødder og dijonvinaigrette
Blød svampecreme med flødeost, hvidløg og krydderurter
Langtidshævet brød med flagesalt og smør
Dessert
Citronmazarin med solbærmousse, lemoncurd og mørke bær
Til kaffen
Mandelroulade med kompot af æbler og vanille, makronskum og hvid chokolade
Maden er anrettet til buffet og klar til servering. Dog skal kød og brød skæres hos jer umiddelbart inden spisning.
Det varme pakkes i termokasser og afhentning (eller levering) bør af kvalitetsmæssige årsager ske så tæt på servering som muligt.
DAMEFROKOST
Hjemmegravet laks med æble-peberrodscreme og sprøde rugbrødschips
Kartoffelblinis med rejer, creme fraiche, rødløg og dild
Små bagte kyllingefrikadeller rørt med squash, citronskal og timian
Svinemørbrad svøbt i parmaskinke og frisk salvie
Perlebygsalat med ristede champignoner, ærter, tranebær og dildolie
Nye kartofler i dijoncreme med karse og rødløg
Ristede nye gulerødder med majs, ahornsirup,
bacon og purløg
Dampede forårsløg med sennepsvinaigrette, æg, dild og brødkrummer
Simpel grøn salat med agurk, melon og
klassisk mormordressing
3 gode oste med vanillebagte rabarber
Hjemmebagt brød og smør
Til kaffen
Hvid chokolade panna cotta i glas med stikkelsbærsylt og mandelknæk
280 kr./person
ekskl. moms og levering
BUILD A BRUNCH
Økologisk yoghurt Müsli
Økologiske marmelader på årstidens bær
Hjemmelavet nutella (uden hasselnødder)
Pandekager og Årstidens frugtsalat
Koldrøget laks fra Nordnorge, friskfanget
Dansk skinke, Rullepølse
Hjemmerørt tunmousse
Hjemmelavet hønsesalat
Slagtermesterens lune kalve-leverpostej
Bacon og Røræg
Morgenbrød og rugbrød
280 kr./person
ekskl. moms og levering
WONDERFUL WEEKEND
Små forretter
– Kold cremet peberfrugtsuppe med sprøde crostini
– Små løgtærter med toppet med serranoskinke
– Marinerede champignoner med sherry, hvidløg og persille
Hovedret
– Fyldt svinekam med abrikos og rosmarin, snøret og vendt i rub
af røget paprika, brun farin og hvidløg
– Kartoffeltortilla med løg, chorizo og semitørrede tomater
– Appelsinsalat med fennikel, grøn peber, rødløg, oliven og persille
– Grønne og bitre salater med grillet squash, letsyltet pære,
dadler, saltristede mandler og grøn chili-citron-persilledressing
– Persilleaïoli til dyp
– Langtidshævet brød med flagesalt
Dessert
Appelsin panna cotta med kardemomme, appelsingéle og
lille appelsin-mandelkage
250 kr./person
ekskl. moms og levering
Denne menu gælder for hele februar og marts måned.
Menuen skal bestilles til mindst 4 couv. Begrænset antal. Først til mølle!
Maden pakkes i engangsemballage og er kold ved afhentning.
Der medfølger en simpel vejledning til opvarmning af kød mv. samt tips til anretning.
Afhentes i køkkenet alle fredage mellem kl. 13.00 og 16.00.
Bestillingen skal være indgivet og betalt senest ved frokosttid onsdagen forinden.
Mobilepay 16702
SANDWICH
Friskbagt sandwichbolle
PÅLÆG – vælg mellem:
Kalkun med karrymayo og peberfrugt
Tunsalat med kapers og rødløg
Roastbeef med tartaresauce og ristede løg
Svinekam med sennepsmayo,
rødkål og sprøde svær
Æggesalat med karse og peberfrugt
Mozarella, tomat og pesto
Alle med tomat, agurk, rødløg og
cornichoner, frisk salat og grønt
42 kr./stk.
ekskl. moms og levering
KONFIRMATION
april/maj 2021
Pris inkl. moms:
Kr. 350,- pr. couv. + levering
Forret
Rørt tatar af rå og røget laks med ramsløgsaïoli, æble, rosa peber og friske skud
Blomkålsblinis med ærtecreme, citronmarinerede rejer og dild
Langtidshævede maltboller og smør
Hovedretsbuffet
Farserede kyllingelår med citronskal, porrer og estragon på bund af nye gulerødder, sugar snaps og forårsløg
Grillet oksebavette* med hele hvidløgsfed og rosmarin
Knuste kartofler med parmesan, frisk timian og flagesalt
Dampede grønne asparges med krydderurtecreme, forårsløg og ristet bacon
Salat af bagt middelhavsgrønt med syrlig citron-oregano-basilikumdressing
Grønne og bitre salater med tomater, cherrytomater, frisk mozzarella, rødløg, balsamicoglace, ramsløgspesto og ristede græskarkerner
2 kolde; Syrlig sauce tartare med cornichoner, kapers og peberrod og kompot af vanillebagte rabarber
Langtidshævet brød med flagesalt og smør til
Dessert
Rabarbercheesecake støbt i glas med grov kikse-mandelbund, rabarbergele, marengs og krystalliseret hvid chokolade
Til kaffen
Havrebrud med blød nougat og friske blåbær
*Bavetten er en tynd muskel fra slaget, som sidder lige under tyndstegen på oksen. Kødet er mørkt, magert og løst i strukturen og vi steger det kortvarigt ved hård varme. Det skæres i tynde strimler umiddelbart inden servering.
Maden er anrettet til buffet og klar til servering. Dog skal kød og brød skæres hos jer umiddelbart inden spisning.
Det varme pakkes i termokasser og afhentning (eller levering) bør af kvalitetsmæssige årsager ske så tæt på servering som muligt.
KONFIRMATION
efterår 2021
Pris inkl. moms:
Kr. 350,- pr. couv. + levering
Forret
Kartoffel-spinatblinis med varmrøget lakserillette rørt med krydderurter, rødløg og æbler og drys af sprød bacon, tørrede tranebær og purløg
Gravet okseinderlår med sennepscreme, bitre salater, æble, kapers, karse og sprødt brød
Hovedret
Rullesteg af svinebryst med persille, tørrede abrikoser og løg i røget paprika-farinrub
Urte-timianbraiseret kalvespidsbryst med god sauce
Klassiske flødekartofler med et twist af pastinak, porre og parmesan
Langtidsbagte jordskokker med grøn aïoli og persille-mandelgremolata
Balsamicoglaserede rødbeder med rucola, feta, mandler og kørvel
Grøn salat med haricot verts, friske blommer, ristede hasselnødder og dijonvinaigrette
Blød svampecreme med flødeost, hvidløg og krydderurter
Langtidshævet brød med flagesalt og smør
Dessert
Citronmazarin med solbærmousse, lemoncurd og mørke bær
Til kaffen
Mandelroulade med kompot af æbler og vanille, makronskum og hvid chokolade
Maden er anrettet til buffet og klar til servering. Dog skal kød og brød skæres hos jer umiddelbart inden spisning.
Det varme pakkes i termokasser og afhentning (eller levering) bør af kvalitetsmæssige årsager ske så tæt på servering som muligt.
BUILD A BRUNCH
Økologisk yoghurt Müsli
Økologiske marmelader på årstidens bær
Hjemmelavet nutella (uden hasselnødder)
Pandekager og Årstidens frugtsalat
Koldrøget laks fra Nordnorge, friskfanget
Dansk skinke, Rullepølse
Hjemmerørt tunmousse
Hjemmelavet hønsesalat
Slagtermesterens lune kalve-leverpostej
Bacon og Røræg
Morgenbrød og rugbrød
280 kr./person
ekskl. moms og levering
DAMEFROKOST
Hjemmegravet laks med æble-peberrodscreme og sprøde rugbrødschips
Kartoffelblinis med rejer, creme fraiche, rødløg og dild
Små bagte kyllingefrikadeller rørt med squash, citronskal og timian
Svinemørbrad svøbt i parmaskinke og frisk salvie
Perlebygsalat med ristede champignoner, ærter, tranebær og dildolie
Nye kartofler i dijoncreme med karse og rødløg
Ristede nye gulerødder med majs, ahornsirup,
bacon og purløg
Dampede forårsløg med sennepsvinaigrette, æg, dild og brødkrummer
Simpel grøn salat med agurk, melon og
klassisk mormordressing
3 gode oste med vanillebagte rabarber
Hjemmebagt brød og smør
Til kaffen
Hvid chokolade panna cotta i glas med stikkelsbærsylt og mandelknæk
280 kr./person
ekskl. moms og levering
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
MADMEDMENING | HÅNDVÆRKERBYEN 49 | 2670 GREVE | 3210 6162 | CVR 38709607 | CHRISTINA@MADMEDMENING.DK