Catering og ud af huset


Menuerne herunder er eksempler til inspiration, du kan altid kontakte os med dine ønsker eller for nærmere information!

ENDELIG FREDAG

Små forretter
Kold cremet peberfrugtsuppe med sprøde crostini
Små løgtærter med toppet med serranoskinke
Marinerede champignoner med sherry, hvidløg og persille
Blød hvid bønnepuré med citronskal og trøffelolie

Hovedret
Fyldt svinekam med abrikos og rosmarin, snøret og vendt i rub af røget paprika, brun farin og hvidløg
Kartoffeltortilla med løg, chorizo og semitørrede tomater
Appelsinsalat med fennikel, grøn peber, rødløg, oliven og persille
Grønne og bitre salater med grillet squash, letsyltet pære, dadler, saltristede mandler og grøn chili-citron-persilledressing
Persilleaïoli til dyp
Langtidshævet brød med flagesalt

Dessert
Appelsin panna cotta med kardemomme, appelsingéle og lille appelsin-mandelkage

Kr. 295,- pr. couv

Maden pakkes i engangsemballage og er kold ved afhentning. Der medfølger en let og simpel vejledning til opvarmning af kød og tortilla samt tips til anretning.
Menuen skal bestilles til mindst 4 couv. – der er ingen øvre grænse – og kan afhentes i køkkenet alle fredage i februar og marts måned mellem kl. 15.00 og 16.30.
Bestillingen skal være indgivet og betalt senest ved frokosttid onsdagen forinden.

MORGENMAD

Friskbagte morgenboller med smør, ost og marmelade
Friskbagte croissanter og wienerbrød
Frisk frugt eller skåret frugt på fad
Friskskåret pålæg, 2 slags
Hjemmelavet smoothie
Økologisk juice eller most
Kaffe og te med mælk, sukker, krus og rørepinde

SMØRREBRØD, PLATTER, TAPAS, SNACKS MV.

Smørrebrød, uspecificeret luksus
Dansk luksusplatte med fisk, pålæg, ost, sødt, grønt og brød
Tapastallerken med blandede små anretninger og brød
Charcuterietallerken med pølse, skinke, ost, pesto, oliven, surt og brød
Trekantssandwich med diverse fyld
Canapéer og små anretninger 4 stk.
Snacks f.eks. nødder, rodfrugt- eller brødchips, oliven, dip mv.
Cruditéfad med sprøde grøntsager og dip

 Leveres anrettet og klar til servering