Om os

om os i madmedmening

Om MadMadMening

Vi er et økologisk cateringfirma, der laver mad, der smager af noget og som vi er stolte af at lægge navn til.
Til dagligt sender vi frokostordninger, madpakkeposer og mad til selskaber, både i det offentlige og private, ud af huset.
Menuen til vores frokostordning laver vi fra dag til dag, da det både giver plads til leg og kreativitet og resulterer i et minimalt råvare-/madspild. Det gør os glade!

Vi har forelsket os i økologien – de gode råvarer, sæsonernes diversitet og de glade dyr. Vi gør, hvad vi kan for at sprede budskabet og lave god mad til folket. Vi er også drøngode til at være fleksible, takker ikke nej til en god udfordring og sætter en dyd i at levere varen hver gang.

MadMedMening startede som enkeltmandsfirma i 2009 på Avedøreholmen og har gennem årene vokset sig til en succesfuld forretning. Henover sommeren flyttede vi til helt nyistandsatte lokaler i Greve med seks ansatte og rygende travlt. Nye lokaler og nye omgivelser giver også anledning til nye projekter.

Vi er derfor på vej med økologiske færdigretter og en udsalgsbutik med sandwich, delikatesser og nem lækker take-home.
Vi tilbyder desuden slagterkurser med høj faglighed, fællesspisning og vin. Du køber en halv gris hos os og vi hjælper dig og din ledsager(e) med at partere, pakke og fylde fryseren med det bedste økologiske kød.

Holdet bag

Vi er en vindunderligt broget flok, der alle bidrager med lidt af hvert til køkkenet og den mad, vi laver.

Chefen for det hele er produktudvikler og madskribent. Hun jonglerer alle tænkelige og utænkelige opgaver, der følger med driften af et cateringfirma – og så er det hende, der laver alle menuer, har den primære mailkontakt og prøver at udtænke en genistreg indimellem.

Bag kødgryderne står en ung flot kok, der bager brød som en drøm – og som regel er stemmen i den anden ende, når I ringer. En garvet og fantastisk dygtig slagter, der har været i faget i 45 år. En skrap lille dame fra Taiwan, der styrer salater og sandwich som en yndefuld samurai. En tusindkunstner af en grafisk designer, der ud over at mestre vores designlinje, de sociale medier og planlægning af vores spændende events også bager kager, så englene synger. Sidst men ikke mindst, en helt igennem uundværlig og knivskarp opvasker fra Indien med et hjerte af guld!

Vi samarbejder med et fast kurérfirma, som med glæde leverer til hele Sjælland, men det er selvfølgelig også muligt selv at afhente maden her hos os.

Vores madaffald sender vi til bioforgasning hos Daka ReFood, der indsamler og genanvender madaffald og sikrer et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding. Det brugte stegefedt og fritureolie genanvendes som andengenerationsbiodiesel – en grøn erstatning for de fossile brændstoffer.

Ofte stillede spørgsmål

Det første spørgsmål, der melder sig hos kunder er som regel – hvad koster det? Til det må vi svare, at det kommer jo an på så meget. Der er mange parametre, der spiller ind, såsom antal af spisende, mængde af kød, antal retter osv. Send os en mail med en kort beskrivelse af jeres arrangement, eventuelle ønsker til maden og et cirkabudget og så sammensætter vi et forslag til menu hurtigst muligt.

Leverer vi i weekenden? Selvfølgelig gør vi det, men det er selvfølgelig også en mulighed at få leveret fredag og selv stå for de sidste forberedelser på dagen.

Hvad koster levering? Det afhænger helt af adressen, da vores kurer afregner pr. kørt kilometer. Send os jeres adresse og så indhenter vi naturligvis med glæde den eksakte leveringspris.

Hvad med mad til vegetarer/veganere/allergikere? Vi har efterhånden blevet ualmindeligt skarpe i alle 3 discipliner, så kom endelig an med jeres specielle ønsker!