Catering og ud af huset

Dampet hvid fisk med pure og grønt
oksefilet med skysauce
carpaccio af laks
Kyllingbryst og kyllingedeller på spyd
Frokostordning græskar
Lækre fritter af løg pejsegården
lækker hindbæris med hindbær
vi bager kager på bestilling

 

Menuerne herunder er vores aktuelle tilbud, du kan altid kontakte os ved andre ønsker eller nærmere info!
Alle priser er inklusiv moms – levering er ikke inkluderet!

PÅSKEFROKOST 2018

LILLE MENU

Fisk
Røget sild med mild rygeostcreme, radiser, agurk og purløg
Laksecarpaccio med peberrodscreme, fennikel-rucola-krydderurtesalat, kapers, frisk æble og sprøde minicroutoner
Grønne spinatblinis med cremet rejesalat med ærter, asparges og dild

Koldt
Hønsesalat med champignon, asparges, sprød bacon og tomat
Kartoffelmadder med ramsløgsmayonnaise, syltede rødløg og friterede løg

Lunt
Porchetta af lam med citronskal og krydderurter, tartaresauce og vores gode syltede agurker
Tykke mørbradbøffer med 3 slags løg (forår, rød og alm.) i cremet flødesauce og kompot af vanillebagte rabarber

Grønt
Grønne og bitre salater med urter, grønne asparges, smilende æg, radiser, croutoner og grov sennepsvinaigrette
Salat af bagte rodfrugter med citronskal, feta, ristede mandler og purløg

Brød
Langtidshævet brød med flagesalt og rugbrød med smør

Sødt
3 gode oste med kvædekompot, rødvinssyltede svesker og hjemmelavet knækbrød eller
Kirsebærmousse støbt i små glas med flødeskum og choko-nøddedrys

Kr. 198,- pr. couv.

 

FULD MENU

Fisk
Hjemmelavede marinerede sild i letkrydret lage med løg, peberfrugt og kærnemælk
Røget sild med mild rygeostcreme, radiser, agurk og purløg
Laksecarpaccio med peberrodscreme, fennikel-rucola-krydderurtesalat, kapers, frisk æble og sprøde croutoner
Grønne spinatblinis med cremet rejesalat med ærter og dild

Koldt
Hønsesalat med champignon, asparges, sprød bacon og tomat
Roastbeef med grov sennepscreme, cherrytomatsalsa med basilikum og sprøde rodfrugtchips
Kartoffelmadder med ramsløgsmayonnaise, syltede rødløg og friterede løg

Lunt
Porchetta af lam med citronskal og krydderurter, tartaresauce og vores gode syltede agurker
Mørbradbøffer med 3 slags løg (forår, rød og alm.) i cremet flødesauce og kompot af vanillebagte rabarber

Grønt
Grønne og bitre salater med urter, grønne asparges, smilende æg, radiser, croutoner og grov sennepsvinaigrette
Salat af bagte rodfrugter med citronskal, feta, ristede mandler og purløg

Brød
Langtidshævet brød med flagesalt og rugbrød med smør

Sødt
3 gode oste med kvædekompot, rødvinssyltede svesker og hjemmelavet knækbrød
Kirsebærmousse støbt i små glas med flødeskum og choko-nøddedrys

Kr. 235,- pr. couv.

 

KONFIRMATIONSMENU

Forret
Blomkålsblinis med dampet hvid fisk, rejer, ramsløgscreme og stenbiderrogn på bund af sprøde grønne salater

Hovedretsbuffet
5 timers porchetta af lam (eller gris) med krydderurter, citronskal og hvidløg
Langtidsbraiseret kalvespidsbryst med egen skysauce
Kartofler vendt med grov sennepsvinaigrette, kapers, rødløg og persille
Fyldte portobellosvampe med nødder, lufttørret skinke, hvidløg og feta
Grillede nye gulerødder med brunet smør, citronskal og frisk timian
Dampede nye asparges og forårsløg med krydderurtecreme, sprød bacon og karse
Salat af bagte jordskokker, råsyltede rabarber og sprød blomkål med purløg på bund af spæde grønne salater
3 kolde tilbehør; Syrlig sauce tartare, agurke-peberrod-dildrelish og syltede rødløg
Hjemmebagt langtidshævet brød med flagesalt og smør

Dessert
Hvid chokolade cheesecake med rabarbergele og frisk jordbærsalat med citronverbena og vanille

Kr. 260,- pr. couv.

 

MORGENMAD

Friskbagte morgenboller med smør, ost og marmelade 27,-
Friskbagte croissanter og wienerbrød 15,-
Frisk frugt eller skåret frugt på fad 7,-/14,-
Friskskåret pålæg, 2 slags 6,-
Hjemmelavet smoothie 18,-
Økologisk juice eller most, inkl. pant 22,-
Kaffe og te med mælk, sukker, krus og rørepinde 32,-

BUILD-A-BRUNCH

Drænet yoghurt med hjemmelavet müesli og jordbær-rabarberkompot
Amerikanske pandekager med blåbær og sirup
French toast med kanel og æblekompot

Sprøde crostini med frisk tomat-basilikumsalat
Melon med lufttørret skinke
Italiensk salami med fennikel-peberfrugt-persille-rødløgssalat og grov dijonnaise
Cremet hønsesalat med asparges, karry og tomat
Røget laks med rygeostcreme, agurk og rugkiks
Rørt tun med krydderurter, citron og multifarvet grøntsagssalsa

Røræg med krydderurter, bacon og brunchpølser
Bagte tomater med oregano, hvidløg og balsamico
Ristede hvidløgsmarinerede champignoner med persille
Ovnbagt kartoffeltortilla med løg og persilledrys

Kyllingetærte med porrer, soltørrede tomater, feta og oliven
Butterdejstærte med laks og spinat
Perlebygsalat med ristede champignoner, ærter, dildolie og tørrede tranebær
Pasta vendt med karamelliseret aubergine, frisk tomat og krydderolie
Blandet grøn salat med frisee, krydderurter, æbler, druer, ristede hasselnødder, rosiner og cremet sennepsvinaigrette
Salat af grillet middelhavsgrønt med citron-krydderurtevinaigrette

2 gode oste med krydret rosinkompot og syltede pærer
2 slags hjemmelavet syltetøj af sæsonens frugt

Sæsonens friske frugt, udskåret og på fad
Hjemmelavede minimüeslibarer med peanutbutter – delvist dyppet i mørk chokolade
Valnødderoulade med flødeskum, hindbær og hvid chokolade
Gulerodsmuffins med cream cheese frosting

Smoothie med banan, jordbær, vanille og skyr
Hjemmelavet limonade med frisk mynte

Hjemmebagt brød med smør (er inkluderet i prisen)

10 retter:    Kr. 175,- pr. couv.
14 retter:    Kr. 205,- pr. couv.
18 retter:    Kr. 245,- pr. couv.